Enpuls_Pitch_3.jpg

Actueel

Enpuls brengt robuuste marktpartijen samen met start-ups, universiteiten en overheden om ideeën te ontwikkelen. Zo werken we samen aan experimenten en onderzoeken we wat er werkt en wat niet.

Meer weten over onze aanpak? We blikken hier regelmatig terug op onze activiteiten. 

Enpuls TV

Om de energietransitie vaart te geven kunnen wij niet stilstaan. We ondernemen veel en  nemen jou daar graag in mee. Met Enpuls TV blikken we regelmatig terug op onze activiteiten. 

EnUsual

Hoe bekijk je energietransitie op een andere manier? Enpuls organiseerde op 26 september 2017 het event EnUsual. Met als doel de energietransitie een boost te geven. Anders dan anders, expand your horizon!

Oog voor start-ups

Enpuls heeft oog voor start-ups. We organiseren onder andere ‘Enpuls meets Start-ups’ om te kijken hoe we elkaar kunnen versterken.

Update van onze explorers

Onze explorers zitten bovenop alle trends en ontwikkelingen. Relevante onderwerpen komen aan bod in verschillende fimpjes.   

Lessons learnt binnen Flexibiliteit

Enpuls en Enexis Netbeheer hebben de afgelopen jaren veel projecten uitgevoerd gericht op de flexibilisering van energievraag en -aanbod. In dit artikel delen specialist Flexibiliteit Roy Roessink en thema-eigenaar Alexander Savelkoul welke lessen zij en de collega’s van Enexis Netbeheer hebben geleerd.