Actueel

Welkom op de pagina Actualiteiten. Enpuls nieuws en actualiteiten vindt u hier.

 

Waterstofonderzoek

Is de productie van groene waterstof economisch haalbaar? En hoe draagt het dan bij aan maatschappelijk verantwoord netbeheer?
Enpuls heeft dit in samenwerking met TNO en DNV GL onderzocht.

Duurzame Doeners

Ze wonnen de Enpuls FlexChallenge: 3 duurzame initiatieven gingen er met het prijzengeld vandoor.
Hoe het ze vandaag de dag vergaat, zie je in de inspirerende video's!

enusual 18 september 2018 - expand your horizon

Dit was enusual 2018. Het event door én voor veranderaars! Door middel van inspirerende workshops hebben we energie, natuur en technologie van een andere kant bekeken.

Trendrapport Trendpuls

TrendPuls: inzicht in 3 belangrijke trends
In iedere TrendPuls leest u over een aantal brede maatschappelijke trends, waarbij we ons niet tot energie beperken. Het zijn trends waarvan we maatschappelijke impact verwachten in de komende 3-5 jaar. Leest u mee?

Maak een succes van elektrisch autodelen

Hoe maak je een succes van je elektrische deelauto initiatief? De Kennisgids & Actieplanner helpen je op weg!

 

Ambassadeurs

100% duurzame energie in 2050: Hoe gaan we dat bereiken
De maand juli was een topmaand voor zonne-energie. Er werd bijna 75% meer opgewekt dan in juli 2017. In totaal werden bijna 885.000 mensen voorzien van duurzame energie. Dat is veel, maar...

Enpuls TV

Om de energietransitie vaart te geven kunnen wij niet stilstaan. We ondernemen veel en  nemen jou daar graag in mee. Met Enpuls TV blikken we regelmatig terug op onze activiteiten. 

Eerste editie enusual - 26 september 2017

Hoe bekijk je energietransitie op een andere manier? Enpuls organiseerde op 26 september 2017 het event enusual. Met als doel de energietransitie een boost te geven. Anders dan anders, expand your horizon!

Oog voor start-ups

Enpuls heeft oog voor start-ups. We organiseren onder andere ‘Enpuls meets Start-ups’ om te kijken hoe we elkaar kunnen versterken.

Update van onze explorers

Onze explorers zitten bovenop alle trends en ontwikkelingen. Relevante onderwerpen komen aan bod in verschillende fimpjes.   

Lessons learnt binnen Flexibiliteit

Enpuls en Enexis Netbeheer hebben de afgelopen jaren veel projecten uitgevoerd gericht op de flexibilisering van energievraag en -aanbod. In dit artikel delen specialist Flexibiliteit Roy Roessink en thema-eigenaar Alexander Savelkoul welke lessen zij en de collega’s van Enexis Netbeheer hebben geleerd.