Contact

Wil jij ook een impuls geven aan de energietransitie? Wij zien er naar uit om je te ontmoeten. Want samen ideeën waarmaken, dát vinden we belangrijk. Stuur ons een mail of loop gewoon een keer bij ons binnen in LAB.073. Tot snel!

Over LAB.073

Het team van Enpuls werkt in een oud hoogspanningsstation in ’s-Hertogenbosch. We hebben het pand omgebouwd tot een innovatieve plek om samen te werken. Een geweldige symboliek voor de energietransitie.

 

Plek voor innovators

LAB.073 is dé ontmoetingsplek voor innovators, inspirators, motivators, creators en ondernemers. Hier komen we samen op nieuwe ideeën en inspireren we elkaar om de energietransitie tot een succes te maken.

In LAB.073 is iedereen welkom die betrokken is bij de energietransitie. Wil je meer weten over het concept of kom je een keer samenwerken? Bezoek de website van het LAB of kom ontmoet ons in 's-Hertogenbosch.

Adres

Enpuls B.V.
LAB.073
Orthen 63
5231 XP ’s-Hertogenbosch

kvk-nummer: 67370659
BTW-nummer: NL8569.53.192.B.01

 

Direct contact

Wil je meer weten over Enpuls, ons werk, cases, geïnspireerd worden of direct met ons aan de slag? Bureaumanager Romy weet alle ins- and outs en helpt je graag verder.

Zoek je contact met een thema-eigenaar of een van de andere mensen uit ons team? Ook dat kan!

Woordvoering

Ben je journalist?
Neem dan contact op met een van de woordvoerders van Enexis Groep.

Romy Dona Bureaumanager
“Een mooie gedachte: door ons werk kan de volgende generatie ook genieten van een groene, duurzame toekomst!”