VACATURE DETAILS:

Plaatsingdatum: 19 december 2022

Uren: Flexibel

Opleidingsniveau: HBO

Locatie: Noord-Nederland

OMSCHRIJVING

Wat ga je doen? 

Jij speelt als Projectleider Warmte Infra een grote rol in meerdere fasen van een warmteproject. Tijdens de ontwikkelfase neem jij je kennis mee die je reeds hebt van de realisatie van een warmtenet-project. In samenwerking met de Projectontwikkelaar binnen het project ben jij in eerste instantie hiermee bezig. 

Als een project naar de realisatiefase gaat, beginnen we met de aanbesteding voor een bouwteam en realisatie overeenkomst. Jij zorgt ervoor dat dit in een goed georganiseerd proces verloopt, waarbij stakeholders tijdig geïnformeerd zijn. Samen met de geselecteerde aannemer wordt een definitief ontwerp gemaakt. 

Dan wordt het tijd om te gaan bouwen! Jij begeleidt het gehele bouwproces vanuit Enpuls: dé aanleg van het warmtenet.  
In het bouwproces ben je vervolgens verantwoordelijk voor de planning, dat contracten nageleefd worden, gestelde kwaliteitseisen geleverd worden, vastlegging en alles binnen de gestelde financiële kaders. Afstemming met projectpartners en projectomgeving. Dit laatste is bij warmteprojecten een hele uitdaging. Je staat er niet alleen voor, jij stuurt het projectteam aan dat verantwoordelijk is voor de realisatie. 

Enpuls Warmte Infra is als jonge organisatie nog volop aan het groeien. Er wordt dus ook een belangrijke bijdrage gevraagd bij het mede opbouwen  van deze organisatie. Door de betrokkenheid van een compact projectteam dat werkt aan onze warmtenetten hoort regelmatig sparren met ontwikkelaar en business developer in het noorden tot de reguliere werkzaamheden om koers uit te stippelen. Waar mogelijk doen we dat online en waar functioneel ook veelal op project-locatie. 

Benieuwd naar wat er speelt binnen Enpuls Warmte Infra? Lees dan het verhaal van collega's Mark en Daniel: “Het gevoel dat we aan de vooravond staan van een... - werkenbijenexis.nl

FUNCTIE-EISEN

Wat neem je mee? 

Als Projectleider Warmte Infra heb je HBO werk- en denkniveau en neem je een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau mee, in een technische richting (bijv. Civiele techniek, WTB, installatie techniek). Daarnaast heb je minimaal 5 jaar werkervaring in een relevante soortgelijke rol. Vanzelfsprekend neem je ervaring mee in het ontwikkelen van en het aanleggen van warmtenetten en heb je kennis van energiesystemen. Ervaring in projectmanagement is een eis en werkervaring met civieltechnische projecten onder UAV GC  is een grote wens. Als je ook nog affiniteit hebt met RO en vergunningenprocedures ben je onze ideale kandidaat! 

Werkgebied

Provincies Overijssel, Drenthe en Groningen.

BEDRIJFSINFORMATIE

De afdeling Enpuls Warmte Infra bouwt betaalbare, schaalbare en duurzame warmtenetten. Wij investeren mee, leggen de netwerken aan en zorgen voor het beheer. Via deze open netten leveren warmteleveranciers warmte of koude aan woningen en bedrijven. Zo werken wij als publieke organisatie mee aan de warmtetransitie. 

Wij geloven in onze visie waarin duurzame, publieke warmtenetten tegen de optimale maatschappelijke kosten een belangrijk onderdeel vormen in de energietransitie. Initiatieven waarin warmtenetten als beste alternatief naar voren komen en aansluiten bij onze visie, zijn projecten waar wij als publieke partner de centrale warmte systemen ontwikkelen, realiseren en beheren. 

ARBEIDSVOORWAARDEN

In ruil voor jouw energie, zorgt Enexis goed voor je. Dit mag je verwachten:  

  • Een bruto maandsalaris tussen de € 5.112,- en € 7.302,- op basis van 40 uur per week.  
  • Dit bestaat uit een basissalaris in schaal 16 tussen € 4.235,- en € 6.050,-, aangevuld met een persoonlijk budget (10 %) en een 13e maand (10,7 %). 8% vakantiegeld over je bruto jaarsalaris.  
  • 24,5 vakantiedagen, met de mogelijkheid om er 35,5 dagen bij te kopen. 
  • We dragen 70% bij aan je ABP Keuzepensioen.  
  • Je krijgt een smartphone en laptop of tablet die je ook privé mag gebruiken. 
  • De mogelijkheid om je werkweek flexibel in te delen. We vinden een goede balans tussen werk en privé namelijk belangrijk. Dus als je 's ochtends eerst de kinderen naar school wilt brengen of nog een rondje sportschool wilt doen, helemaal prima.   
  • Een jaarlijks vitaliteitsbudget van € 500,-. Bijvoorbeeld voor een sportabonnement of advies van een voedingscoach. 
  • Een kilometervergoeding en een mobiliteitskaart met een 1e klas ov-abonnement.  
  • Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dat is voor ons namelijk een topprioriteit. Dus wil je een opleiding of cursus volgen, dan is de kans groot dat we de kosten voor onze rekening nemen. 

Zijn wij een match?  
We investeren graag in duurzame relaties. Om zeker te zijn van een goede match, voeren we daarom een screening uit. Deze verschilt per functie en kan bestaan uit: een assessment en het opvragen van referenties en een verklaring omtrent gedrag (VOG). Tijdens je sollicitatiegesprek vertellen we je precies waar de screening in jouw geval uit bestaat.  
Let op: Voor deze functie is het van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst. 
Sollicitatieprocedure  
Wanneer je solliciteert ontvang je per e-mail meer informatie over hoe de procedure eruitziet.  
Interesse? Solliciteer direct via de solliciteer-button. Vragen? Neem gerust contact op met Irene van Ballegooij via irene.van.ballegooij@enexis.nl.