VACATURE DETAILS:

Plaatsingdatum: 20 december 2022

Uren: Flexibel

Opleidingsniveau: HBO

Locatie: Den Bosch

OMSCHRIJVING

Als Business Developer Warmte ben jij onmisbaar wanneer het gaat om het uitdragen van de warmtepropositie van Enpuls Warmte Infra ‘de publieke warmtepartner voor gemeenten en provincies’. 
Deze propositie sluit aan bij de contouren van de nieuwe warmtewet. Je zorgt ervoor dat je tijdig in contact bent met initiatiefnemers van collectieve warmtenetten. Je stakeholders zijn niet alleen gemeenten en provincies, maar ook de industrie (restwarmte), waterschappen (aquathermie) en woningcorporaties. Je doel in deze functie is om uiteindelijk een collectief warmtenet te identificeren en vorm te geven. Jij zorgt ervoor dat er samenwerkingsverbanden worden gevormd met de relevante stakeholders om vervolgens gezamenlijk de haalbaarheid van het initiatief te onderzoeken. Hierbij ga je de diepte in en focus je niet alleen op financiële haalbaarheid, maar ook bijvoorbeeld op duurzaamheid, het integrale warmtesysteem van bron tot afnemer, draagvlak bij bewoners en techniek.   
Daarnaast houd je je bezig met het opstellen van proposities en weet je ons onderscheidend vermogen te vertalen naar stakeholders. Zo hebben gemeenten recent de vraag gesteld om met een voorstel te komen voor een eerste warmtenet in een van hun wijken. Hiervoor ben jij de aangewezen persoon; we hebben een goed verhaal en deze weet jij zó te presenteren dat er wordt gekozen voor ons gedachtengoed. 
Kortom, je staat op de bühne om de aanpak van Enpuls op een overtuigende manier uit te dragen, bent in staat een coalitie te vormen met de stakeholders, onderzoekt de slagingskans van het project en staat vervolgens weer op de bühne om te vertellen waarom het haalbaar is én het beste alternatief voor aardgas is. 

Lees meer over Enpuls Warmte Infra: werkenbijenexis.nl/update. Collega's Mark en Daniel vertellen je over de uitdaging voor EWI. 

FUNCTIE-EISEN

Om deze functie juist te vervullen beschik je over minimaal hbo werk- en denkniveau in combinatie met relevante werkervaring in de energiesector, waarbij affiniteit met warmteprojecten een pre is. Tevens ben je geïnteresseerd in de politiek en heb je ervaring met het doorgronden en opstellen van business cases.  Je werkt in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Het bijhouden en vertalen van actualiteiten naar relevantie voor EWI en projecten hoort hierbij. 
Persoonlijkheid is van groot belang om deze functie tot een succes te brengen. Vanzelfsprekend beschik je over sterke communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk als mondeling; je bent niet bang om het podium te pakken. Je bent een teamspeler en zoekt graag samenwerking op. Je bent een goede netwerker met een sociale tact en bent overtuigend waar nodig. Tevens vind je het tof om op onderzoek uit te gaan en neem je hierin initiatief. Als sterke verbinder weet jij de verbinding te leggen tussen zowel de interne organisatie als de buitenwereld, maar ook tussen Enpuls Warmte Infra en de rest van de Enexis organisatie. 

Je bent werkzaam in Noord-Brabant & Limburg. 

BEDRIJFSINFORMATIE

De afdeling Enpuls Warmte Infra bouwt betaalbare, schaalbare en duurzame warmtenetten. Wij investeren mee, leggen de netwerken aan en zorgen voor het beheer. Via deze open netten leveren warmteleveranciers warmte of koude aan woningen en bedrijven. Zo werken wij als publieke organisatie mee aan de warmtetransitie. 

Wij geloven in onze visie waarin duurzame, publieke warmtenetten tegen de optimale maatschappelijke kosten een belangrijk onderdeel vormen in de energietransitie. Initiatieven waarin warmtenetten als beste alternatief naar voren komen en aansluiten bij onze visie, zijn projecten waar wij als publieke partner de centrale warmte systemen ontwikkelen, realiseren en beheren. 

ARBEIDSVOORWAARDEN

In ruil voor jouw energie, zorgt Enexis goed voor je. Dit mag je verwachten:  

  • Een bruto maandsalaris tussen de € 5.112,- en € 7.302,- op basis van 40 uur per week.  
  • Dit bestaat uit een basissalaris in schaal 16 tussen € 4.235,- en € 6.050,-, aangevuld met een persoonlijk budget (10 %) en een 13e maand (10,7 %).  
  • 8% vakantiegeld over je bruto jaarsalaris.  
  • 24,5 vakantiedagen, met de mogelijkheid om er 35,5 dagen bij te kopen. 
  • We dragen 70% bij aan je ABP Keuzepensioen.  
  • Je krijgt een smartphone en laptop of tablet die je ook privé mag gebruiken. 
  • De mogelijkheid om je werkweek flexibel in te delen. We vinden een goede balans tussen werk en privé namelijk belangrijk. Dus als je 's ochtends eerst de kinderen naar school wilt brengen of nog een rondje sportschool wilt doen, helemaal prima.   
  • Een jaarlijks vitaliteitsbudget van € 500,-. Bijvoorbeeld voor een sportabonnement of advies van een voedingscoach. 
  • Een kilometervergoeding en een mobiliteitskaart met een 1e klas ov-abonnement.  
  • Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dat is voor ons namelijk een topprioriteit. Dus wil je een opleiding of cursus volgen, dan is de kans groot dat we de kosten voor onze rekening nemen. 

Zijn wij een match?  
We investeren graag in duurzame relaties. Om zeker te zijn van een goede match, voeren we daarom een screening uit. Deze verschilt per functie en kan bestaan uit: een assessment en het opvragen van referenties en een verklaring omtrent gedrag (VOG). Tijdens je sollicitatiegesprek vertellen we je precies waar de screening in jouw geval uit bestaat.  

Let op: Voor deze functie is het van belang dat je de Nederlandse taal goed beheerst. 

Sollicitatieprocedure  

Wanneer je solliciteert ontvang je per e-mail meer informatie over hoe de procedure eruitziet.  

Interesse? Solliciteer direct via de solliciteer-button. Vragen? Neem gerust contact op met Irene van Ballegooij, Corporate Recruiter, via irene.van.ballegooij@enexis.nl.