Een nieuwe woning

De aankoop van een nieuwe woning is hét ideale moment om je woning te verbeteren met duurzame maatregelen. Vaak ben je toch al van plan om te klussen of te verbouwen. Als je dan in de puin zit, is het slim om meteen een aantal andere elementen van je woning te upgraden naar moderne standaarden. Dit bespaart je nogmaals overlast na je verhuizing en je gaat bovendien meteen al minder betalen aan energielasten. Dit klinkt goed, maar heb je nu al verhuis- en keuzestress? Weet je niet waar te beginnen? Het Woonplan helpt je!

Het online Woonplan

Met het online Woonplan ontvang je een gepersonaliseerd advies voor maatregelen op het gebied van energiebesparing en verduurzaming van je nieuwe woning. Het Woonplan wordt opgesteld op basis van informatie van de makelaar en een energie-adviseur.  Hier voeg jij je persoonlijke voorkeuren aan toe en voilà, jouw advies op maat voor jouw nieuwe woning.

Alles eenvoudig en overzichtelijk geregeld

Jij bepaalt welke maatregelen je gaat nemen. Met een overzichtelijke maatregel planner kan je aan de slag. De planner laat zien welke investeringskosten hiermee gemoeid gaan en welke besparing op je energielasten het je direct kan opleveren.

Zodra jij je Woonplan vastgesteld hebt, kun je hierover met je hypotheek adviseur in gesprek om een bijpassend financieringsplan te maken. 

Bregje Vos Ontwikkelaar
“Ik wil samen zoeken naar eenvoudige oplossingen, zodat iedereen volledig kan leven van duurzame energiebronnen!”