VACATURE DETAILS:

Plaatsingdatum: 29 maart 2022

Uren: Flexibel

Opleidingsniveau: Ervaring met warmtenetten

Locatie: Den Bosch

Gezocht: Projectontwikkelaar warmtenet

Wij lopen warm voor jou…

Het kriebelt steeds meer hè? Of het nu je maatschappelijke betrokkenheid is of je duurzame drive; steeds sterker voel je die behoefte om écht bij te dragen. Iets betekenen zit ook in de haarvaten van Enpuls Warmte Infra. Betaalbare, betrouwbare en duurzame warmte voor iedereen. Dat is waar we voor staan en gaan. En daar hebben we jou voor nodig. Jouw scherpe blik, jouw ervaring in de warmtewereld en die enthousiaste energie waarmee jij partijen en belangen verbindt. We geven het gewoon eerlijk toe: we lopen warm voor jou.

De energie van de toekomst

Waar we ook warm voor lopen, is de toekomst. Enpuls Warmte Infra ontwerpt, bouwt en beheert collectieve warmtenetten om de warmtetransitie te realiseren. Samen met collega’s en partners ontwikkel jij de energiesystemen van morgen. Aan de voorkant spar je met onze business developers, aan de achterkant met onze projectleiders. De hoofdrol speel je in het stadium tussen de haalbaarheidsfase en de realisatie. Sterke businesscases, ontwerpen, (risico)analyses en (financiële) plannen bloeien onder jouw regie tot concrete contracten en warmteprojecten.  

Een analytische denker met opgestroopte mouwen

Met die hersens van jou is dus weinig mis. Maar laten we ook je sociale antenne niet vergeten. De gemeente, provincie, politiek, bronpartij, energieleverancier, adviseurs, afnemers, ons moederbedrijf Enexis en je directe collega’s. In dat complexe speelveld weet jij stakeholders en belangen soepel te verbinden. Je bent een analytische denker met opgestroopte mouwen. Ondernemend, initiatiefrijk en als het moet met een lange adem. Zo breng jij businesscases steeds een stap verder en til je concrete projecten van de grond.

Met duizend poten of negenhonderdnegenennegentig

Ben jij die multidisciplinaire allround ontwikkelaar en projectmanager met technische, financiële, communicatieve, diplomatieke en juridische skills? Schroom niet te solliciteren als je één van die duizend poten mist. Maar laten we eerlijk zijn. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar iemand uit de warmtewereld.  Misschien wil je de overstap maken van een commercieel naar een publiek warmtebedrijf? Misschien zoek je als consultant een bredere scope? Of kom je toch uit die verrassende hoek, waar wij net niet aan gedacht hebben?

Alle ruimte om te groeien

Niet alleen in je dagelijkse projecten, maar ook in je persoonlijke ontwikkeling krijg je alle ruimte. Jouw ontwikkeling is een topprioriteit. Grote kans dat een specifieke opleiding of cursus wordt vergoed als jou dat verder brengt. Enpuls en Enexis staan bekend om hun uitstekende arbeidsvoorwaarden. Er wordt goed voor je gezorgd. Bij een warmtebedrijf hoort natuurlijk ook een warme sfeer met echte teamspirit. Je nieuwe collega’s zullen het ongetwijfeld beamen. Bij Enpuls Warmte Infra geven we elkaar energie.

Dit ben jij…                                                                                                                             

 • Afgeronde HBO/WO-opleiding
 • Aantoonbare (recente) ervaring met warmtenetten           
 • Kennis van energiesystemen                                           
 • Ervaring in projectmanagement

Dit zijn wij…       

 • Enpuls Warmte Infra
 • Onderdeel van de Enexis groep
 • Jonge enthousiaste club van duurzame doeners met teamspirit                                     
 • Ontwikkelen duurzame warmtenetinfra
 • Verminderen van de afhankelijkheid van aardgas en de uitstoot van CO2
 • Publieke, betaalbare en schaalbare oplossingen

Dit verdien jij…   

In ruil voor jouw energie, zorgt Enexis goed voor je. Dit mag je verwachten:

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 4.915,- en € 7.021,- op basis van 40 uur per week. Dit is inclusief 10% persoonlijk budget en 10,7% dertiende maand. Je kunt deze budgetten flexibel inzetten, bijvoorbeeld voor extra verlofdagen.  
 • 8% vakantiegeld over je bruto jaarsalaris.  
 • We dragen 70% bij aan je ABP Keuzepensioen.  
 • Je krijg een smartphone en laptop of tablet die je ook privé mag gebruiken. 
 • De mogelijkheid om je werkweek flexibel in te delen. We vinden een goede balans tussen werk en privé namelijk belangrijk. Dus als je 's ochtends eerst de kinderen naar school wilt brengen of nog een rondje sportschool wilt doen, helemaal prima.   
 • Een jaarlijks vitaliteitsbudget van € 500,-. Bijvoorbeeld voor een sportabonnement of advies van een voedingscoach. 
 • Een kilometervergoeding en een mobiliteitskaart met een 1e klas ov-abonnement.  
 • Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dat is voor ons namelijk een topprioriteit. Dus wil je een opleiding of cursus volgen, dan is de kans groot dat we de kosten voor onze rekening nemen. 

Zijn wij een match?

We investeren graag in duurzame relaties. Om zeker te zijn van een goede match, voeren we daarom een screening uit. Deze verschilt per functie en kan bestaan uit: een assessment en het opvragen van referenties en een verklaring omtrent gedrag (VOG). Tijdens je sollicitatiegesprek vertellen we je precies waar de screening in jouw geval uit bestaat.  

Let op: vanwege onze veiligheidsvoorschriften is het bij al onze functies verplicht om Nederlands taalniveau C1 te lezen, spreken en schrijven. 

Sollicitatieprocedure  

Wanneer je solliciteert ontvang je per e-mail meer informatie over hoe de procedure eruit ziet.  

Interesse? Solliciteer direct via de solliciteer-button. Vragen? Neem gerust contact op met Irene van Ballegooij via irene.van.ballegooij@enexis.nl.