Hoorspel - Koffiedik!

Koffiedik! vertelt het verhaal van zes bewoners van een verre van perfecte stad. Verhalen over hun alledaagse leven, hun relaties, rijkdom en worstelingen schetsen een beeld van een (on)verwachte wereld, die met de juiste verbeelding zomaar een veel belovende toekomst kan zijn.

Schrijvers en regie Koffiedik!

Zes schrijvers, Jibbe Willems, Onias Landveld, Wytske Versteeg, Joost Oomen, Pelumi Adejumo, Simone Atagana Bekono, en zes acteurs laten hun fantasie los op het leven in 2104; waar de Dodo weer tot leven komt, Shell niet meer bestaat en we niemand meer begraven.

De regie van Koffiedik! ligt in handen van Jeek ten Velden en de muzikale productie wordt verzorgd door Frank van Kasteren en Ivo Schot. De zes bewoners uit de toekomst worden ondere andere gespeeld door Nadia Amin, Diewertje Dir, Carmen van Mulier, Onias Landveld en Krisjan Schellingerhout.

Aflevering 1 en aflevering 2 delen we al met je. De rest volgt spoedig!

Aflevering 1: Dag Dodo van Jibbe Willems

In deze aflevering het verhaal Dag Dodo, geschreven door Jibbe Willems en ingesproken door Krisjan Schellingerhout.

De oude stad is vergaan en opnieuw opgebouwd. We wonen kleiner en in harmonie met de natuur. Onze relaties zijn hecht, onze ambities getemperd. Reizen gebeurt nog amper. De stad is kleiner geworden. Maar wat nou als die stad voor jou niet groot genoeg is?

Aflevering 2: Harrold van Onias Landveld

In deze aflevering het verhaal Harrold, geschreven en ingesproken door Onias Landveld.

In deze nieuwe wereld is het goed toeven voor wie weet hoe hij zich erin kan bewegen. Het leven is in veel opzichten zorgeloos en eenvoudig. Zolang je leeft zijn er kansen op geluk. Maar wat te doen als je het gevoel hebt dat je het grootste geluk al gehad hebt? Wat als je wilt stilstaan?

De spraakmakende schrijvers van Koffiedik

Koffiedik! is voortgekomen uit een bijzondere samenwerking tussen Enpuls, Sun City en een indrukwekkend team van bekende toneelschrijvers en acteurs. Benieuwd naar de schrijvers? 

Meer weten

Enusual is een beweging mensen die geïnteresseerd zijn in duurzaamheid en verandering. Enusual inspireert met toepasbare oplossingen, stimuleert nieuw denken en creëert ruimte om te dromen. En alles is wat je niet had verwacht bij de energietransitie. We treden buiten gebaande paden en motiveren jou om hetzelfde te doen. Want alleen dán zijn verandering en vooruitgang mogelijk. Ben jij niet bang om jezelf én een ander vérder te brengen? Sluit je dan aan bij de community van Enusual. Hier mag je!