Expand your horizon

Enusual inspireert. Stimuleert nieuw denken en creëert ruimte om te dromen. En is alles wat je niet had verwacht bij de energietransitie. We treden buiten gebaande paden en motiveren jou om hetzelfde te doen. Want alleen dán zijn verandering en vooruitgang mogelijk. Ben jij niet bang om jezelf én een ander vérder te brengen? Sluit je dan aan bij de community van Enusual. Hier mag je!

Koffiedik! Een verbeeldend hoorspel

En toen was er... een hoorspel. Koffiedik! Hoewel, het houdt eigenlijk het midden tussen een hoorspel, een kort verhaal, een toneelstuk en muziek. Zoals altijd willen we je verrassen. In zes hoorspelen verbreden we je blik op de toekomst en maken het onbekende tastbaar. Dompel je onder. Koffiedik! is een lust voor het oor.

Enusual @ Crossing Border 4 & 5 november

Het event gaat door. Maar natuurlijk ook anders dan anders. We krijgen en pakken het podium tijdens border sessions van Crossing Border. Stay tuned > Zet 4 en 5 november alvast in je agenda.

Terugblik Enusual 2019

Je had erbij moeten zijn. enusual 2019. Evanne Nowak, Sun City, Dina el Filali en De Speld namen deelnemers mee op ontdekkingstocht. Welke emoties voel je bij de klimaatdiscussie? Wat is de impact en wat kun je ermee?