Alexander Savelkoul

"De energietransitie is een uitdaging die vraagt om veel creativiteit en toewijding. De Enpuls Challenge biedt ons de kans om de beste ideeën voor de energietransitie te vinden en deze te ondersteunen. We zijn vooral op zoek naar ideeën die impact kunnen maken, die schaalbaar zijn, gedragen door een toegewijd team. Die helpen we graag verder!"

Yvonne Boerakker

"De Enpuls Challenge is voor mij een mooi startpunt om samen te werken met partijen die goede ideeën hebben om de transitie te versnellen. Ik hoop dat we via de Challenge verrassende ideeën op het spoor komen, ‘out-of-the-box denken’ is waar we naar op zoek zijn. En ik kijk er erg naar uit om samen met de winnaars het idee verder te brengen!”

Bram Gerrist

"Binnen Enpuls ben ik verantwoordelijk voor de conceptontwikkeling. Ik hoop op inzendingen waar we duurzame impact mee kunnen realiseren om de energietransitie in Nederland te versnellen.

Bij de inzendingen zijn er 3 punten waar ik altijd naar kijk:

  1. Is de ‘job to be done’ duidelijk, dus welk probleem lost mijn oplossing op!
  2. Is er commitment! Een betrokken team/deelnemer die er voor wil gaan en ook relevante kennis inbrengt.
  3. Is er een idee waarbij de wens van de gebruiker gecombineerd wordt met wat technisch en economisch haalbaar is."

Frank van Rossum

"De energietransitie is een complexe transitie met vele oplossingsrichtingen, welke nog maar mondjesmaat verkend zijn. Ik hoop dat we met de Enpuls Challenge verfrissende, verrassende en unieke ideeën en/of concepten te zien krijgen die een bijdrage leveren aan het realiseren van de energietransitie in Nederland. Ik kijk daarbij voornamelijk naar de originaliteit van het concept/idee, het team dat het moet gaan realiseren en de aandacht die er is voor de eindgebruiker/klant."

Willem Alting Siberg

''De manier waarop we wonen, werken en ons verplaatsen moet drastisch veranderen. Ik ben dan ook op zoek naar concepten die een bijdrage leveren aan een duurzame leefomgeving.Ik hoop daarnaast op ideeën die passen bij de manier waarop we concepten ontwikkelen bij Enpuls en dat het concept daadwerkelijk impact weet te realiseren.''