Sprekers

Sprekers

Een grensverleggend programma. Op 18 september organiseerde Enpuls de tweede editie van het jaarlijkse enusual event. Een middag in het teken van NATURE, ENERGY & TECHNOLOGY. Een unieke kans om met elkaar in gesprek te gaan en vorm te geven aan de toekomst. Want de toekomst. DIE IS NU

Wil jij bij de volgende editie van enusual zijn? Volg enusual dan op LinkedIn om als eerste op de hoogte te zijn van een aankomend event!

Masterclass Nature & Technology door Koert van Mensvoort

Technologie als onze tweede natuur. Nieuwsgierig? Volg de masterclass Nature & Technology van artiest, filosoof en wetenschapper Koert van Mensvoort. Koert helpt ons om te dromen, bouwen én wonen in onze ‘next nature’ – de natuur veroorzaakt door de mens.

Hendrik Jan Grievink van The Next Nature Network

Visualiseer je visie op kweekvlees aan de hand van een speculatief gerecht. Hendrik Jan Grievink daagt je uit om in de toekomst te kijken.

 

Melle Smets van The Humar Power Plant

Hoe zou de wereld eruitzien als alle energie geleverd zou worden door mensen? Een scenario voor een samenleving op spierkracht.

 

 

Gerrit Jan van 't Veen - Logica van een Solarpunk

Wie zijn de Solarpunks? Waarom Solar? Waarom punk? Met welk doel? De toekomst is zorgzaam, licht en vrolijk. Voor iedereen. Welkom bij de Solarpunks. 

 

Bistro in Vitro - proef de toekomst!

De Bistro in Vitro is een restaurant uit de toekomst dat gebruik maakt van een revolutionair ingrediënt: kweekvlees!

 

 

 

Big Boys Quality - prikkel je zintuigen

Niet alles wat je ziet is wat het lijkt. Een onverwachte smaaksensatie gegarandeerd!

 

Nieuwsbrief inschrijven