enusual - Expand your horizon

enusual - Expand your horizon

enusual is een beweging voor likeminded professionals die zich bezighouden met duurzaamheid en verandering. Gericht op het samenbrengen van gelijkgestemden en het delen van de nieuwste en meest vooruitstrevende jaw-dropping denkbeelden, concepten en producten. En hiermee te zorgen voor net díe ene vakimpuls die nodig is om verder te komen. Ben jij niet bang om jezelf én een ander vérder te brengen? Sluit je dan aan bij enusual. Hier mag je!

Fieldtrip Enusual

Ben je klaar voor een enusual fieldtrip? Laat je op donderdag 13 februari inspireren door het samenspel van natuur en energie in het Park van Morgen in Rotterdam. Het eerste park in de wereld dat interactief verlicht is met energie, opgewekt door planten.

Stel je voor: je loopt door een park, met betoverende verlichting om je heen die reageert op jouw aanwezigheid. Het resultaat van levende planten die elektriciteit produceren, de groenste vorm van stroom die je kunt produceren. Een kruisbestuiving tussen natuur, wetenschap en design. Futuristisch? Nee, het gebeurt in het Park van Morgen in Rotterdam. Ontdek welke rol de natuur kan spelen voor innovatieve energieoplossingen. Meld je aan voor de volgende enusual fieldtrip op 13 februari in Rotterdam. De fieldtrip start om 15.30u en zal rond 20.30u afgelopen zijn. Voor hapjes en drankjes wordt gezorgd.

Ontwerper Ermi van Oers (Nova Innova) en de gemeente Rotterdam ontwikkelden samen met het bedrijf Plant-e het Park van Morgen. Samen delen ze hun ideeën over de kracht van de natuur en de rol van ecologie, resilience, innovatie en verbeelding in hernieuwbare energie. Met welke slimme oplossingen zorg jij dat jouw stad weerbaar en veerkrachtig is in de toekomst?

Meld je aan

Een e-mail naar info@enusual.nl is voldoende om je aan te melden voor de fieldtrip. We hebben plek voor 30 creatievelingen. Laat de verbeelding spreken!

Je had erbij moeten zijn. enusual 2019.

Je had erbij moeten zijn. enusual 2019. Evanne Nowak, Sun City, Dina el Filali en De Speld namen deelnemers mee op ontdekkingstocht. Welke emoties voel je bij de klimaatdiscussie? Wat is de impact en wat kun je ermee?

"Inspirerend, professioneel en actueel" 

Het (on)mogelijke gesprek over klimaatverandering met Evanne Nowak

Wanneer ben je echt duurzaam bezig? Elektrisch rijden, veganistisch eten, nooit meer vliegen en zonder gas leven. Alles komt voorbij. En iedereen heeft een mening. Of geloof. Waarmee je echt het verschil maakt? Eigenlijk met alles. Dus. Succes. Iemand vertelt dat er een app is waarmee je kunt meten hoeveel CO2 je uitstoot. Vrolijk word je daar niet van. Ik niet. Want ik weet dat ik sowieso een CO2-onvriendelijke keuze heb gemaakt door een gezin te stichten. En alles wat daarbij komt kijken. Toch vind ik mezelf geen slecht mens. En ik wil ook graag een mooie toekomst voor m'n CO2-uitstotende lieverds. Onwelwillend ben ik niet om te veranderen. Maar wellicht net iets te lamlendig. Of lamgeslagen. Ik weet niet waar ik moet beginnen. Hoe fijn is het om te merken dat ik niet de enige ben. Tijdens enusual pleitte Evanne Nowak ervoor om niet te focussen op discussies over goed of slecht. Luister eens wat meer naar je eigen gevoel. Neem de regie in eigen hand. Je weet echt wel wat jij kunt en wilt doen tegen klimaatverandering. Wat goed voelt. En bij je past. Stop je energie in het concreet maken van die zelfkennis. Bedankt Evanne. Einde discussie. Begin van verandering.

City of Sounds and Silence

Welke emoties ervaar je als je zintuigen prikkelt of juist lamlegt? Deelnemers van enusual ontdekten dat tijdens de workshop van Suncity. Oogkleppen op. Koptelefoon op een goed volume. Wat hoor je en wat vind je daarvan? Het publiek voert het gesprek over de stad van de toekomst. Wat willen we voelen en ervaren in die stad?

 

Luchtig reflecteren met De Speld Live

Een dag vol emoties. Mooi en oprecht, maar ook met een rauw randje. Hoe sluit je zo'n dag af? enusual nodigde De Speld Live uit voor een luchtige reflectie. Nieuwsflitsen en bulletins die de draak steken met klimaatverandering en duurzaamheid. Waarom? Zodat alle deelnemers weer met nieuwe energie en frisse moed hun steentje kunnen bijdragen aan een betere en duurzamere wereld.

Enusual - expand your horizon

Vorige editie enusual

2018
Op 18 september 2018 organiseerde Enpuls de tweede editie van enusual. Het was weer succesvol anders! 

Bekijk aftermovie 2018

2017
Op 26 september 2017 organiseerde Enpuls de allereerste editie van enusual. Hoor en zie wat de deelnemers van het event enusual vonden. 

Bekijk aftermovie 2017

Vragen?

Op de hoogte blijven van enusual? laat het ons weten.

Heb je vragen? Neem contact op via info@enusual.nl of bel naar 073-7200751

Nieuwsbrief inschrijven