patronen_enusual_01_foto_3.jpg

enusual - Expand your horizon

enusual is een beweging voor likeminded professionals die zich bezighouden met duurzaamheid en verandering. Gericht op het samenbrengen van gelijkgestemden en het delen van de nieuwste en meest vooruitstrevende jaw-dropping denkbeelden, concepten en producten. En hiermee te zorgen voor net díe ene vakimpuls die nodig is om verder te komen.

Inspireren, stimuleren & creëeren

enusual inspireert met toepasbare oplossingen, stimuleert nieuw denken en creëert ruimte om te dromen. De beweging prikkelt in inhoud en vibe en is alles wat je niet had verwacht. Explorers treden buiten gebaande paden. Gestimuleerd hetzelfde te doen in hun dagelijkse werk en routines te doorbreken. Want alleen dán zijn verandering en vooruitgang mogelijk. Ben jij niet bang om jezelf én een ander vérder te brengen? Sluit je dan aan bij enusual. Hier mag je!

De enthousiaste ontmoetingen zetten we voort

In 2019 staat de eerste fieldtrip van enusual gepland. We verruilen LAB.073 voor een verrassende locatie en interactief programma. Een fieldtrip om elkaar ook beter te leren kennen, nieuwe inzichten op te doen en te delen. Want we geloven dat we zo op langere termijn de wereld duurzamer en mooier kunnen maken. Wil jij erbij zijn of als eerste op de hoogte zijn van wat komen gaat? 

We will meat in the future! 

Tweede editie enusual event was succesvol anders!

Op 18 september 2018 organiseerde Enpuls de tweede editie van het jaarlijkse enusual event.

Deelnemers ervaarden een grensverleggend programma. Zo gingen ze met elkaar in dialoog over onder andere technologie als onze tweede natuur. Naast het bijwonen van inspirerende verhalen, doken we ook de praktijk in via onorthodoxe vormen. Dit allemaal gericht op de thema’s DUURZAAMHEID en VERANDERING. Omdat we alleen door elkaar te ontmoeten en het écht anders te zien, verandering en vooruitgang mogelijk maken. Toch? 

Vorige editie enusual

2018
Op 18 september 2018 organiseerde Enpuls de tweede editie van enusual. Het was weer succesvol anders! 

Bekijk aftermovie 2018

2017
Op 26 september 2017 organiseerde Enpuls de allereerste editie van enusual. Hoor en zie wat de deelnemers van het event enusual vonden. 

Bekijk aftermovie 2017

Volg enusual of stel een vraag

Volg enusual op LinkedIn en blijf op de hoogte.

Heb je vragen? Neem contact op via info@enusual.nl of bel naar 073-7200751

Nieuwsbrief inschrijven