enusual - Expand your horizon

enusual - Expand your horizon

enusual is een beweging voor likeminded professionals die zich bezighouden met duurzaamheid en verandering. Gericht op het samenbrengen van gelijkgestemden en het delen van de nieuwste en meest vooruitstrevende jaw-dropping denkbeelden, concepten en producten. En hiermee te zorgen voor net díe ene vakimpuls die nodig is om verder te komen. 

enusual inspireert met toepasbare oplossingen, stimuleert nieuw denken en creëert ruimte om te dromen. De beweging prikkelt in inhoud en vibe en is alles wat je niet had verwacht. Explorers treden buiten gebaande paden. Gestimuleerd hetzelfde te doen in hun dagelijkse werk en routines te doorbreken. Want alleen dán zijn verandering en vooruitgang mogelijk. Ben jij niet bang om jezelf én een ander vérder te brengen? Sluit je dan aan bij enusual. Hier mag je!

Meld je nu aan! Ervaar de emotie achter transitie tijdens enusual op 17 september

We zijn dagelijks bezig met duurzame verandering en vooruitgang. Maar wat voel jij hierbij? Maak je je zorgen over de toekomst? Of handel je juist uit hoop op een betere toekomst. Of herken je beide emoties? En hoe balanceer je daartussen?  Op 17 september 2019 creëert Enpuls tijdens de derde editie van enusual ruimte voor de emotie achter transitie. Deel je angst én hoop. Meld je nu aan!

Locatie: LAB.073, Orthen 63, 's-Hertogenbosch
Tijd: van 12:00 tot 19:00 uur (inclusief lunch en diner)

De eerste spreker is bekend: Evanne Nowak

Wat betekent mens zijn en een goed leven leiden in tijden van conflict, ongelijkheid, onzekerheid en klimaatverandering? Evanne Nowak werkt op het snijvlak van duurzaamheid, rechtvaardigheid, identiteit en levensbeschouwing. Op een grondige en creatieve manier onderzoekt ze de betekenis van een zinvol leven. Terugkerende thema’s zijn: hoop & wanhoop, conflict & verzoening, kwetsbaarheid & veerkracht, verbeelding & tegenmacht.

Ga tijdens enusual het (on)mogelijke gesprek over klimaatverandering aan onder begeleiding van praktisch filosoof Evanne Nowak.

Wakker je verbeelding aan tijdens het City of Sounds and Silence Seminar

Ervaar tijdens enusual op 17 september wat jij ziet, voelt, hoort en ruikt tijdens het horen van de stad van de toekomst. Onze wereld is op dit moment op ontelbare manieren aan het veranderen. We weten dat deze grote verandering niet tegen te houden valt. Maar er zijn ook veranderingen die noodzakelijk zijn. Toch kunnen we ons slecht voorstellen hoe de ‘post-fossiele’ wereld eruit zou komen te zien.Tijdens het City of Sounds and Silence Seminar van Sun City wordt je verbeelding aangewakkerd.

 

Tweede editie enusual event was succesvol anders!

Op 18 september 2018 organiseerde Enpuls de tweede editie van het jaarlijkse enusual event.

Deelnemers ervaarden een grensverleggend programma. Zo gingen ze met elkaar in dialoog over onder andere technologie als onze tweede natuur. Naast het bijwonen van inspirerende verhalen, doken we ook de praktijk in via onorthodoxe vormen. Dit allemaal gericht op de thema’s DUURZAAMHEID en VERANDERING. Omdat we alleen door elkaar te ontmoeten en het écht anders te zien, verandering en vooruitgang mogelijk maken. Toch? 

Vorige editie enusual

2018
Op 18 september 2018 organiseerde Enpuls de tweede editie van enusual. Het was weer succesvol anders! 

Bekijk aftermovie 2018

2017
Op 26 september 2017 organiseerde Enpuls de allereerste editie van enusual. Hoor en zie wat de deelnemers van het event enusual vonden. 

Bekijk aftermovie 2017

Vragen?

Op de hoogte blijven van enusual? laat het ons weten.

Heb je vragen? Neem contact op via info@enusual.nl of bel naar 073-7200751

Nieuwsbrief inschrijven