Enpuls is op zoek naar oplossingen voor nieuwe energie!

Enpuls is op zoek naar oplossingen voor nieuwe energie!

De Enpuls Challenge daagt professionals, startups, scale-ups, gevestigde bedrijven, studenten en kennisinstituten uit om dé oplossing voor nieuwe energie te bedenken. Een baanbrekende oplossing die bijdraagt aan het halveren van de CO2-uitstoot in 2030. 

De vier challenges

In 2020 richt Enpuls zich met de Challenge niet alleen op flexibiliteit binnen de energietransitie, maar op oplossingen binnen vier categorieën. Mobiliteit, Gebouwde omgeving, Efficiënt energiesysteem, De duurzame wereld. 

Wil je op de hoogte blijven van de Challenges? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Wat win je?

  • 9 maanden begeleiding door experts bij Enpuls
  • Ontwikkeling van je concept met de design thinking method.
  • Onze expertise, data, een breed netwerk van partners en toegang tot de proeftuinen
  • Een ontwikkelbudget van maximaal €50.000, te besteden in samenspraak met Enpuls

Kleine lettertjes
Het intellectueel eigendom van je concept en de opgedane kennis blijft van jou als indiener van het concept. Enpuls heeft wel het recht om de niet commercieel gevoelige kennis te verspreiden en gebruiken. Enpuls zal deze kennis niet gebruiken voor commerciële doeleinden. Van jou verwachten we dat je je deze 9 maanden inzet voor de ontwikkeling van je concept. Dit betekent dat je regelmatig werkt op het LAB.073 en minimaal 0.5 fte aan menskracht beschikbaar bent.

De jury

Maak kennis met de vijfkoppige jury van de Enpuls Challenge. Wat vinden zij belangrijk aan de Enpuls Challenge? En waar hopen ze dit jaar op?

Winnaars vorige challenges

De Enpuls Challenge vindt voor de derde keer plaats. De vorige twee edities brachten ons mooie initiatieven en succesvolle winnaars. We interviewden een aantal winnaars. Lees hun verhalen in de inspirerende interviews. 

Nieuwsbrief inschrijven