Lokale kansen ontdekken én benutten

  • Van restproduct naar duurzame energie
  • Lokale energie lokaal benutten
  • Vraag en aanbod regelen via slimme energie-infrastructuur

Ik heb een idee, en nu?

Enpuls helpt je op weg. Wij brengen de lokale mogelijkheden in kaart en betrekken alle stakeholders. Zo kan jouw idee onderdeel worden van een groter plan. De impact voor de regio: een slimme energie-infrastructuur waarin de lokale vraag en het aanbod volledig op elkaar is afgestemd.

Deel je idee en laat je inspireren

De mogelijkheden voor de duurzame energie zijn vaak dichterbij dan je denkt. Met de restwarmte van bedrijven kunnen we bijvoorbeeld woningen voorzien van stroom. En van koeienmest kunnen we groengas maken. Wij geloven in de mix van warmte, biogas én elektriciteit.

Lees het succesverhaal van Heineken.

Wat kan Enpuls voor mij doen?

Gebiedsontwikkeling vraagt om visie en langetermijndenken. Oplossingen zijn vaak ingrijpend, kostbaar en moeten toekomstbestendig zijn. Enpuls is een onafhankelijke speler en maakt de belangen van stakeholders in het gebied bespreekbaar. Zo komen we tot vernieuwende infrastructuren die economisch verantwoord én duurzaam zijn.

 

Meer weten?

Wil je meer weten over duurzame gebiedsontwikkeling? Lees er alles over op de thema-pagina of neem contact op met Yvonne Boerakker.