Dutch Design Week; onze selectie

Dutch Design Week; onze selectie

If not now, then when? - Dit jaar staat het programma vol met energieke, circulaire en innoverende projecten. Een mooi moment voor inspiratie en verwondering. Maar waar te beginnen? zie hier onze selectie van de meest impactvolle en interessante stands. 

 

Download onze route hier!

In plaats van altijd maar iets nieuws en beter willen, laten designers dit jaar zien hoe oud nieuw wordt. Hoe we als mens dankbaar kunnen zijn met de rijkdom die we reeds bezitten. Hoe we die rijkdom kunnen transformeren om recht te doen aan de planeet en al haar leven, aan onze medemens en uiteindelijk aan onszelf.

Ontdek allerlei mogelijkheden om de aarde op een natuurvriendelijke manier in te richten. Denk aan circulaire plastics en nieuwe grondstoffen gemaakt van appelschillen of poep.

Wat hebben we gezien?

Wat hebben we gezien?

Om je een gevoel te geven van wat je kunt verwachten hebben we hier een aantal beelden voor je verzameld.

Wat is de DDW?

Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de Dutch Design Week plaats. Verspreid over zo’n honderd locaties door de hele stad worden onder andere tentoonstellingen, lezingen, debatten en festiviteiten gehouden. De DDW focust zich op ontwerpen voor de toekomst. En dit jaar staat de vraag centraal: 'Wanneer gaan we echt over tot actie?'

DDW Music Festival

Wist je dat je naast designstands je ook kunt aanschuiven voor een mooi debat over de toekomst? En dat de meeste avonden in het teken staan van muziek en connectie? Op allerlei locaties door de stad vind je verschillende acts, voor ieder wat wils. Neem een kijkje naar de eerste line-up op de website.

Nieuwsbrief inschrijven