enpuls_TV.jpg

Enpuls TV

Om de energietransitie vaart te geven kunnen wij niet stilstaan. We ondernemen veel en  nemen jou daar graag in mee. Met Enpuls TV blikken we regelmatig terug op onze activiteiten. 

Enpuls TV: 10e editie

Ook in april laat Enpuls jullie graag weer zien waarmee we allemaal mee bezig zijn. Onderwerpen in deze editie zijn o.a. de lancering van de E-Bus in Den Bosch en er wordt ingezoomd op de Auto Keuze Hulp.

Enpuls TV - 9e editie

Dit is de eerste editie van 2018 van Enpuls TV. Deze editie besteedt aandacht aan onze samenwerking met gemeenten, de EV-prognose atlas, elektrisch autodelen in Overijssel, de VvE Zonnecoach en milieubewust lunchen in LAB.073.

Enpuls TV - 8e editie

Bekijk onze laatste Enpuls TV van 2017. In deze editie vertellen Thema eigenaren Alexander en Willem wat jullie zoal van Enpuls kunnen verwachten in 2018 en zien jullie hoe de Flexchallenge is gëintroduceerd tijdens Flexcon 2017. Veel kijkplezier!

Enpuls TV: 7e editie

Er is weer een hoop gebeurd binnen Enpuls, vandaar alweer de 7e editie van Enpuls TV.  Dit keer zien we o.a. de installatie van de PV boom op Lab.073, brengen we een bezoek aan Springtij en vertelt ambassadeur Lina meer over het reizen met de trein.

Enpuls TV: 6e editie

Ook in de zomermaanden is Enpuls weer met van alles bezig geweest. In de allernieuwste editie van Enpuls TV nemen we je graag mee langs enkele highlights zoals het bezoek van gedeputeerde Anne-Marie Spierings en het afsstudeeronderzoek van Amber Voets rondom Blockchain.

Enpuls TV: 5e editie

In deze editie van Enpuls TV geeft ambassadeur Jos Derks ons tips op het gebied van duurzaamheid in en rondom je huis, zie je hoe de laadpleinen in de wijk Haverleij feestelijk zijn geopend en vertellen we we hoe Enpuls VVE's stimuleert om energie te besparen.

Enpuls TV: 4e editie

De afgelopen maanden is Enpuls weer druk met van alles en nog wat geweest, benieuwd naar het laatste nieuws op het gebied van de energietransitie? Dit keer geven we je onder andere een inkijkje aan het bezoek van Ahad Katera en laat onze Ontwikkelaar Rob van Buitenen zien hoe hij een bijdrage levert aan een groenere wereld. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de nieuwste aflevering van Enpuls TV

Enpuls TV: 3e editie

Deze editie van Enpuls TV neemt jullie onder andere mee naar de nieuwe website van Buurkracht, de pas gelanceerde Social Charing app, het elektrisch rijden van Jac van Wegberg en het themaevent rondom energieopslag. Veel kijkplezier!

Enpuls TV: 2e editie

In deze tweede editie blikken we terug op 2 succesvolle Ontbijt.073 sessie, we onderzochten hoe we samen met verenigingen van eigenaren energie kunnen besparen en collega Keesje Hoes inspireert je met ideeën hoe je zelf eenvoudig duurzamer kunt leven.

Enpuls TV: 1e editie

De allereerste editie van Enpuls TV. We nemen je mee in de eerste maanden van van ons bestaan.